Webinar Off-Road gaan tussen Nederland en België!

Op woensdag 6 mei organiseerden we een webinar over de vele corridors tussen Nederland en België, zowel via barge als ook spoor. Naast bestaande corridors verkenden we ook nieuwe verbindingen.

Tijdens het webinar lichtte Miranda Volker (Bureau Voorlichting Binnenvaart) en Pieter-Dirk Roeleveld (Railcargo Nederland) toe welke barge en rail verbindingen er mogelijk zijn tussen Nederland en België. Lean & Green Off-Road werkt samen met MultiModaal.Vlaanderen (MMV) om modal shift kansen, optimaal te ondersteunen. Willy de Decker (MMV) ging nader in op de kansen en gaf aan welke uitdagingen er in Vlaanderen zijn, voor én nu tijdens het corona tijdperk. Vanuit de praktijk hadden we Martine Hiel (TCT Belgium) en Fred Compeer (Kloosterboer) gevraagd om ontwikkelingen vanuit de ondernemingen te schetsen voor welke uitdagingen zij staan, maar waarom het ook belangrijk is om aan nieuwe ontwikkelingen te blijven werken.

Het webinar werd gehost door Caroline Koiter, Tom Tillemans en Remco de Rijke, regionale programmamanagers binnen Lean & Green Off-Road.

Kijk hier het webinar terug.