ACTIEPROGRAMMA LEAN & GREEN OFF-ROAD COMPLEET!

Een jaar na de lancering van Lean & Green Off-Road is het programma nu compleet om bedrijven in Nederland massaal doorbraken te doen realiseren met de ontwikkeling van ‘Joint Corridors’ en Synchromodaal Transport.

Meer dan 75 verladers en vervoerders zijn 16 november jl. aangezet om in 100 dagen samen het verschil te gaan maken begin 2018. Hiertoe heeft Lean & Green Off-Road vanaf nu met de toetreding van de regio Noord-Holland een landelijke dekking. Dat alle bedrijven in Nederland vanaf vandaag eenvoudig en snel toegang hebben tot het landelijke logistieke actienetwerk ‘Lean & Green Off-Road’ gaat Nederland grote maatschappelijke voordelen opleveren. Dankzij de ontwikkeling van gezamenlijke corridors over het spoor, de binnenvaart en de weg halen bedrijven 80% van het vervoer van de weg op deze corridors.

Op de foto: Frans van der Beek (SADC, tafel infra & ruimte) plakt samen met Jeroen Bolt (programmamanager Lean & Green Off-Road) symbolisch de Lean & Green Off-Road sticker op de regio Noord-Holland